Bruker du tid på dobbeltregistrering? - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Bruker du tid på dobbeltregistrering?
07 februar 2017

Bruker du tid på dobbeltregistrering?

Et blogginnlegg av: Hogne Bø Pettersen - freelanceskribent og konsulent på samhandling

 

 

 

Overvinn hatet med registrering av timer

Bare innrøm det. Du hater å registrere timer! Men du er ikke alene. Vi hater alle å måtte gjøre det, for ofte føles det som at det å registrere timer er et prosjekt i seg selv. Og ja, du utsetter det alltid til siste liten, slik at du blir sittende lenge med det.

Når man i tillegg legger til at du gjerne må føre disse timene i et regneark for et prosjekt for så å føre dem inn i et timeregistreringssystem for lønn i etterkant blir frustrasjonen ekstra stor. Og da har vi ikke en gang nevnt at du må registrere ferie i HR-systemet, og deretter registrere de samme datoene og timene i systemet for timeregistrering.

 

Unngå dobbeltregistreringer - før timer kun ett sted

Med minTimeliste behøver du bare å føre timene én gang og i ett system. Har du et prosjekt du jobber med? Før timene på prosjektet og ikke tenk mer på det! Stempler du inn for dagen? Gjør det, og stemple deg ut når dagen er over. Ikke tenk mer på det! Skal du på ferie? Legg inn i minTimeliste når du drar og når du kommer tilbake. Og det var det! Ja, du leste riktig. Du behøver ikke å tenke noe mer på det heller! Resten tar lønnings- og regnskapssystemet seg av.

 

minTimeliste integrerer mot det meste

For minTimeliste er integrert med disse systemene, slik at alt du behøver å gjøre er å føre timer akkurat der og da. Og du behøver ikke å logge deg på PC-en en gang, du kan gjøre det via mobilen eller nettbrettet ditt. Ikke noe mer unnasluntring med å utsette og utsette jobben med registrering av timer. Resten tar systemene i bakgrunnen seg av. Dette sparer både ansatte, ledelse, HR og økonomiavdelingen enormt med tid og krefter på. Og dermed sparer firmaet også penger.

 

minTimeliste kjører også i skyen, slik at du ikke behøver å tenke på driften av det heller. Likevel er du ikke avhengig av å kjøre systemene som er integrerte med minTimeliste i skyen. De kan du kjøre enten on premise, eller i en helt annen skyløsning.

 

minTimeliste gir deg også fulle rapportmuligheter, både i web-grensesnittet og i appen. Du kan på den måten ha levende oppdaterte data som gjør at du fortløpende kan tilpasse budsjetter, arbeidskraft og ta andre raske beslutninger som er nødvendige. Å vente på kvartalsrapporten for å tilpasse seg er en saga blott.

 

 

Enkel timeregistrering - last ned GRATIS e-bok - minTimeliste

Vi ønsker å gi deg et godt beslutningsgrunnlag når du skal velge system for timeregistrering.

 

​minTimeliste dekker alle behov for timeregistrering - i vår e-bok får du full oversikt over:

  • fordeler for leder, lønnsansvarlig og ansatte ved bruk av minTimeliste
  • skjermbilder som viser nyttige funksjoner i løsningen, både på mobil, PC og nettbrett
  • integrasjoner mot økonomi-, prosjekt- og lønnssystem
  • tilgang til 3. partsløsninger
  • hvem Triangel er som leverandør for deg
     

ebokpåskjerm

gratisebok

 

Evy_l

Ta kontakt med:

Evy Beinset Bakken

evy.bakken@triangel.no

mobil: +47 984 21 166

Uforpliktendemøte

 

Relatert

0 ( 0 reviews)

Post a Comment

Kontakt oss

+47 906 91 202

org.nr: 938 297 193

Følg Triangel Solutions