Triangel og Arena Norge leverer totalpakke til norske kommuner med lønningssystem, budsjettsystem, timefangst, timeregistrering - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Samarbeid gir kundene full kontroll - Arena Norge
20 oktober 2016

Samarbeid gir kundene full kontroll - Arena Norge

Arena Norge har 150 norske kommuner på sin egenutviklede budsjettløsning Arena Budsjett. I tillegg leverer Arena Norge sammen med Xledger det eneste økonomisystemet i skyen for norske kommuner. Siden Xledger er integrert mot Triangels timefangstløsninger kan de dermed levere en totalpakke.  

Dan Lorentzen er ERP-ansvarlig i Arena Norge. De har hovedkontor i Tromsø, med en voksende avdeling i Bodø, og har 13 ansatte. De leverer fire systemer: Arena Budsjett, et spesialdesignet budsjettsystem for norske kommuner, Arena Analyse, standard analyseverktøy for kommuner basert på QlikView, Stratsys, et styrings- og ledelsessystem for kommuner  og Xledger. Det siste er et web-basert økonomisysstem for kommuner. 

Totalleverandør
– Alle disse systemene snakker sammen, forklarer Lorentzen. – Når vi da i tillegg kan integrere med systemene til Triangel for budsjett og timefangst har vi en veldig sterk totalpakke. Og det er det vi ønsker å være, en totalleverandør. 
 

På bakgrunn av dette har Arena Norge inngått et leverandørsamarbeid med Triangel. Noe alle parter har tjent på, ifølge Lorenzten. – Vårt samarbeid med Triangel har vært en suksesshistorie. Alle de kommunene som bruker vårt lønningssystem har også tatt i bruk Triangel sine verktøy for timefangst. Samtlige av disse kommunene har byttet ut sine tidligere løsninger fra konkurrerende leverandører. 


Utvider
Nå er planen å ta i bruk Triangels løsninger i Stratsys.

– Stratsys er et system som er skalerbart fra helt små virksomheter til store konsern, sier Lorentzen. – Vi har innsalgsansvar for dette i offentlig sektor i Norge. 


Lorentzen forklarer at alle kommuner har en eller annen form for turnusplanlegging hvor man må ha oversikt over hvem som jobber når. I tillegg skal man ha på plass lærerplaner og vikaroversikt. 

Arena Norge og Triangel blir totalleverandør for norske kommunerEnkelt for kunden
– Det er komplekst å få på plass en skikkelig turnusplan, som også kan gjøre timefangst slik at man lettere kan beregne utbetalinger, sier Lorentzen. – Og det er nok ingen andre enn Triangel sine løsninger som minTimelisteminVakt og minTimeplan som har så avansert funksjonalitet at man kan få full kontroll på både budsjett, turnus og timer. 

Ifølge Lorentzen leverer ikke bare Arena Norge og Triangel markedets beste løsning på timefangst. Samarbeidet gir også flere fordeler. – Siden vi i Arena Norge er leverandøren for alle systemene behøver kunden kun å forholde seg til oss dersom noe feil skulle oppstå. Dette gjør det mye enklere for kunden å få support. 

Arena Norge blir derfor via sitt samarbeid med Triangel en ekte totalleverandør.  

StåleVestre_l
Ta kontakt med:

Ståle Vestre
Salgssjef
stale.vestre@triangel.no
mob: +47 902 44 006

 

Relatert

Not any article
0 ( 0 reviews)

Post a Comment

Kontakt oss

+47 906 91 202

org.nr: 938 297 193

Følg Triangel Solutions