Innovasjon og fokus på timeforbruk hos Block Watne - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Innovasjon og fokus på timeforbruk hos Block Watne
15 april 2016

Innovasjon og fokus på timeforbruk hos Block Watne

Block Watne har lang fartstid som en av Norges ledende boligbyggere og de bygger rundt 1 000 nye boliger i året. Nesten 90 prosent av prosjektene er egenutviklede.    

For å holde kontroll på timene er Block Watne avhengig av solide støttesystem for å lykkes. 


-Vi bygger eneboliger, rekkehus og leiligheter, og filosofien vår tar utgangspunkt i at vi skal levere moderne boliger med basis i solid norsk håndverkstradisjon. Det er hovedgrunnen til at over 300 av de 580 fast ansatte er tømrere, forteller lønningssjef Brit Hagelund. 

Dype røtter

Block Watne sine røtter er over 100 år gamle, og dagens selskap har en forhistorie som sagbruk og trelasthandel i Sandnes. I 1926 tok Gabriel Block Watne over firmaet, og ga selskapet navnet det har i dag. Etter at sønnen Gunnar Block Watne tok over virksomheten på 50-tallet ble boligbygging hovednæringen. Han var inspirert av amerikanske byggemetoder og hyrte inn byggmestre, elektrikere, rørleggere og andre fagfolk og tilbød ferdighus og pakkeløsning. I 2014 ble selskapet kjøpt av OBOS-konsernet, og i 2015 omsatte det for 2,4 milliarder kroner.
 

AnnonsebloggBlockWat...


Gode støttesystemer

-Vi har høy aktivitet, og for virksomheten er det viktig å kunne bruke mest mulig tid på det vi skal, nemlig å bygge moderne og solide hus. Vi både kjøper tomter, prosjekterer, tegner, bygger og selger boligene. Derfor trenger vi gode støttesystemer og vi bruker Triangels minTimeliste til all timefangst. For oss har det vært et trygt system som sparer oss for mye manuelt arbeid og det gjør det enklere å rapportere og følge historikken, samt at det gjør byggeledernes jobb med å ha kontroll lettere, sier Hagelund.


I år er det 10 år siden Block Watne tok i bruk minTimeliste og gikk fra papir til elektronisk system. Systemet har utviklet seg i takt med behovene og er i dag et ledende skybasert system for timeregistrering.

-Nå føres alle timene ute på de ulike byggeplassene direkte i systemet. Alle bedriftens ansatte som arbeider med prosjektene benytter minTimeliste. Systemet er innholdsrikt og tømrerne bruker både mobil og pc til timeføring når de er ute på jobb, sier Brit Hagelund. 
 

Se hvordan minTimeliste virker - 1,5 minutt

film

 

Spar tid og penger med skybasert timeregistrering i minTimeliste

Evy_l

Uforpliktendemøte

Evy Beinset Bakken
evy.bakken@triangel.no
mob: +47 984 21 166
 

 

Relatert

0 ( 0 reviews)

Post a Comment

Kontakt oss

+47 906 91 202

org.nr: 938 297 193

Følg Triangel Solutions