Linda Eidem er ny prosjektleder hos Triangel - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Linda Eidem er ny prosjektleder hos Triangel
08 mars 2018

Linda Eidem er ny prosjektleder hos Triangel

Med ansettelsen av Linda Eidem som ny prosjektleder styrker vi prosjektgjennomføringen for våre IT-løsninger innen tids- og ressursstyring.

 

Linda er siviløkonom og har utvidet med master i logistikk fra Høgskolen i Molde. Hun kommer fra oljebransjen der hun har jobbet med både logistikk og prosjektledelse. Hos Triangel skal hun ha ansvar for prosjektgjennomføring av nye prosjekter og følge opp våre eksisterende kunder. Gled dere til å få besøk av denne sprudlende damen!

 

-Jeg valgte Triangel fordi det er et spennende firma som er i vekst og som har fokus på videreutvikling av sine innovative og brukervennlige IT-løsninger. De er også opptatt av kompetanseheving av sine ansatte, sier Linda. Dette er verdier som jeg setter høyt og jeg gleder meg til å ta fatt på spennende arbeidsoppgaver hos Triangel.

 

Vi i Triangel er glade for å få med oss Linda i en spennende hverdag, og vi ønsker henne hjertelig velkommen til hovedkontoret i Molde!

 

Alle våre ansatte

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Entusiastiske, positive og alltid villige til å strekke seg etter de beste løsningene.

Du finner våre ansatte på kontorene i Molde, Ålesund, Kristiansund, Trondheim og Oslo.

 

Meld-deg-på-nyhetsbr...

 

Relatert

3.67 ( 3 reviews)

Post a Comment