Velger ressursstyring i skyen med minVakt-kommune - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Nordkapp kommune velger ressursstyring i skyen med minVakt-kommune
13 mars 2018

Nordkapp kommune velger ressursstyring i skyen med minVakt-kommune

Nordkapp kommune ønsket å anskaffe seg et helhetlig integrert elektronisk system for ressursstyring som et komplimerende tillegg til sin ERP suite levert av EVRY. 

-Vi hadde et system fra tidligere som ikke hadde «utvidelsesmuligheter» med tanke på eventuelt andre sektorer som oppvekst- og kultur samt teknisk, sier Paivi Jomppanen avdelingsleder i Nordkapp kommune.

 

Vil involvere ansatte

-Nå ønsket vi oss et mer hel­hetlig system der vi kan planlegge og administrere drift gjennom året, samt å gi ansatte mulighet til å vedlikeholde sine data i en skybasert løsning.

 

Les også: Ansatte "shopper" vakter selv - ledelsen sparer tid

 

Sparer tid med automatiserte arbeidsprosesser

-Vi ser i dag at vi bruker betydelig mindre tid på å ajourføre arbeidslistene og å administrere timelistene nå enn før. Dette handler om at de ansatte selv attesterer merarbeid og godkjenner sine arbeidslister elektronisk.

 

minVakt-kommune er integrert med Unit4

Integrasjonen fungerer ved at UNIT4 tilfører minVakt-kommune all informasjon knyttet til ansatt, stillinger og fastlønn. Arbeidsplanlegging og daglig administrasjon av plan skjer i minVakt-kommune. Herav også vikarinnkalling, permisjonssøknader og registrering av fravær. Av dette blir det automatiske timelister og disse overføres digitalt inn i lønnssystemet UNIT4. Rett og slett effektivt, presiserer Ståle Vestre fra Triangel.

 

Hjelpfunksjon forenkler opplæringen

-Det er også meget positivt at minVakt-kommune har en «hjelpfunksjon» i løsningen, slik blir mange spørsmål avklart raskt, siden webassistenten veileder basert på søk.

 

Tilfreds med innføringen av minVakt-kommune

-Vi tok i bruk den nye løsningen i desember 2017. minVakt-kommune er logisk oppbygd og lett og oversiktlig å komme i gang med. Det er ikke tvil om at vi er mer tilfreds med den nye løsningen selv om vi enda  ikke er «lommekjent» med alle funksjonene i programmet, avslutter Paivi Jomppanen i Nordkapp kommune.

 

Bilde

Tusen takk til fotograf Sveinung Svendsen og Visit Nordkapp som har lånt oss det flotte bildet av Aurora Borealis på Nordkapp. 

 

Triangel gratulerer Nordkapp kommune med innføringen av minVakt-kommune, en skybasert løsning for tids- og ressursstyring.

 

minVakt-kommune - tids- og ressursstyring med alle ansatte i samme skyløsning

StåleVestre_200x300

Ståle Vestre
stale.vestre@triangel.no
mob +47 902 44 006

Uforpliktendemøte

 

Attachments

  1. Nordkappkommune_Triangelmars18.pdf 16.05.2018 11:40:22
  2. Nordkappkommune_Triangelmars18_EVRY.pdf 16.05.2018 11:40:26

Relatert

0 ( 0 reviews)

Post a Comment

Kontakt oss

+47 906 91 202

org.nr: 938 297 193

Følg Triangel Solutions