Kristian Johansson er ny UX designer hos Triangel - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Kristian Johansson er ny UX designer hos Triangel
15 mai 2018

Kristian Johansson er ny UX designer hos Triangel

Vi har ansatt Kristian Johansson som UX designer (user experience) hos Triangel, og med det har vi nå full fokus på våre kunders brukeropplevelse i våre IT-løsninger. Vi ser frem til intuitive forbedringer som forenkler bruken både på mobil og PC.

 

La oss bli litt bedre kjent med Kristian!

 

Hva har du arbeidet med tidligere?

Min bakgrunn er som web-/multimedia designer. Da jeg startet som teamleader for Skatteetaten.no i 2013 fikk jeg interessen for UX (user experience) design og så verdien av å utforme brukervennlige løsninger. I Skatteetaten fikk jeg sjansen til å jobbe med dette og jobbe tett med brukskvalitetgruppen i mange spennende prosjekt. Vi utformet blant annet et nytt intranett og utvikle en intuitiv skattemelding for næringsdrivende.

Etter Skatteetaten så ble jeg ansatt av Uni Micro Web der jeg jobbet med deres egenutviklede CMS (content management system) og utformet maler til nettbutikker og websider.

 

Hva var det som gjorde at du ønsket å starte hos Triangel?

Noe som gjør Triangel til en spennende arbeidsgiver er de mange spennende produktene de har. Det er utfordrende å få så mye funksjonalitet som disse produktene inneholder til å fremstå som ‘enkle’. Jeg gleder meg virkelig til å få være en del av et meget kompetent miljø der vi sammen utformer innovative og brukervennlige løsninger, og setter behovene til våre brukere først.

 

Hva brenner du for?

Forenklet teknologi, jeg er veldig glad i teknologi og innovative løsninger. Alle digitale produkter jeg bruker får gjennomgå en kritisk analyse der jeg ser på hva som kunne vært bedre utformet og fremfor alt forenklet.

 

Vi i Triangel er glade for å få med oss Kristian i en innovativ hverdag, og vi ønsker han hjertelig velkommen til hovedkontoret i Molde! Han skal blant annet jobbe med løsningene minVakt-kommune, minTimeliste, minTimeplan og minVakt.

 

Ansatte i Triangel er vår viktigste ressurs

Entusiastiske, positive og alltid villige til å strekke seg etter de beste løsningene.

Du finner våre ansatte på kontorene i Molde, Ålesund, Kristiansund, Trondheim og Oslo.

 

Meld-deg-på-nyhetsbr...

 

Relatert

5.00 ( 2 reviews)

Post a Comment