Timeregistrering - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Bruker tiden på å bygge hus - det administrative automatiseres
07 juni 2018

Bruker tiden på å bygge hus - det administrative automatiseres

I BLINK HUS Helge Rød AS er vårt motto å gjøre det enklere for deg å bygge. For oss er det viktig at vi har gode systemer for å kunne jobbe mer effektivt og bidra til lønnsomhet, sier økonomiansvarlig Norunn Rosnes.

-I byggebransjen er det mange aktiviteter som går samtidig. For å kunne overholde frister og ha rett mannskap på plass er en helhetlig IT-løsning avgjørende. Vi ønsker så langt som råd å automatisere de administrative oppgavene slik at vi kan bruke tiden vår på å bygge hus, sier Norunn Rosnes.

 

Prosjektregnskapet er til en hver tid oppdatert
-Vår byggeprosess er delt inn i ulike faser. Det hele starter med planlegging og kalkulering. Når kontrakten er signert opprettes prosjektet i Microsoft Dymanics NAV, samtidig blir det automatisk opprettet i timeregistreringssystemet minTimeliste fra Triangel. Dette gjøres via den sømløse integrasjonen mellom systemene.

 

Forkalkyle, mellomkalkyle og etterkalkyle
-Når tømrerne registrere timer på aktivitet og prosjekt har ledelsen full oversikt over påløpte timer mot budsjettert kalkyle. Dette gir oss effektiv prosjektstyring og mulighet til å gjøre tiltak tidlig i byggeprosjektet. For kunden er dette lønnsomt da vi kan bygge hus til en lavest mulig pris. Vi er godt fornøyd med samarbeidet med Triangel, og med den sømløse integrasjon mellom minTimeliste og MS-Dynamics NAV. Samspillet sparer oss både for tid og penger, avslutter hun.

 

Tradisjon med kvalitet
Blink Hus Helge Rød AS er en familiebedrift som ble etablert i 1961 og har siden den gang bygget mange hundre hus og hytter i kommunene i Bergen og omegn. Hovedkontoret deres ligger på Hauge på Osterøy. Deres tømrere har en grunnleggende interesse for det norske tømrerfaget og en stolthet til arbeidet de utfører, noe som gjenspeiler seg i sluttproduktet.

Som medlem av BLINK HUS kjeden har de et solid nettverk av kompetanse i ryggen, og de har dermed boliger som passer alle.


 


Evy_200

Evy Beinset Bakken

mobil: +47 984 21 166

e-post: evy.bakken@triangel.no 

Melddegpånyhetsbrev

 

IT-løsninger for tids- og ressursstyring - Born in the cloud

Triangel er en ren skyleverandør av IT-løsninger som effektiviserer og forenkler arbeidsprosesser for ledelse og ansatte. Våre skyløsninger har over 110 000 brukere og er ledende innen tids- og ressursstyring for virksomheter i Norge. Kjente løsninger er: Turnussystemet minVakt, minTimeplan for skole, timeregistrering med minTimeliste, elektronisk mannskapsliste med geoStempling, minVakt-kommune for alle ansatte i kommunen, minLedelse er et proaktivt ledelsessystem og i tillegg tilbyr vi forretningsløsninger med Microsoft Dynamics NAV og minBusiness.

Attachments

  1. BlinkHusHelgeRød_Triangeljuni18.pdf 08.06.2018 11:01:20

Relatert

0 ( 0 reviews)

Post a Comment

Kontakt oss

+47 906 91 202

org.nr: 938 297 193

Følg Triangel Solutions