Triangel med viktige nyheter for tids- og ressursstyring - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Triangel møter høsten med viktige nyheter
19 juni 2018

Triangel møter høsten med viktige nyheter

Jan Ståle Gjerding leder utviklingen av våre løsninger innen tids- og ressursstyring, altså minVakt-kommune for kommuner, minTimeplan for skole, minVakt for turnus, timeregistrering med minTimeliste. Vi har bedt han avsløre noen av nyhetene som kommer til høsten.

 

Med ett blikk har du oversikten

-Det kommer flere spennende nyheter til høsten. Alle våre brukere vil oppleve at vi har økt fokus på brukeropplevelsen. Menyene blir mer delikate og enklere å bruke. Du kan velge dine favorittmenypunkter som blir plassert øverst i menyen. Oversiktssiden vil også bli fornyet. Målet er at du skal få oversikt med ett blikk, sier Jan Ståle Gjerding.

 

Vi kommer med flere nye moduler til høsten

 

Ressursbemanning i minTimeliste

Med Ressursbemanning kan våre kunder se om de har kapasitet til å møte behovene fra planlagte prosjekter. Dette er en nyttig modul for alle bransjer som driver med prosjektstyring og vil antakelig erstatte en del regneark ute hos kundene.

 

AML-kontroll i minTimeliste

Med AML-kontroll kan du kontrollere om arbeidsplanene og den faktiske arbeidstiden er ifølge arbeidsmiljøloven og lokale avtaler. Vi har hatt dette lenge i minVakt og minTimeplan, og nå kommer det også i minTimeliste.

 

Timeplan-generator i minTimeplan

Den nye timeplan-generatoren hjelper deg med timeplanleggingen. Du legger inn forutsetningene og generatoren kommer med forslag som du jobber videre med. Denne modulen er allerede releaset til flere pilotkunder og er snart klar for alle.

 

Kontinuerlig innovasjon

Hjertelig tusen takk til pilotkunder som hjelper oss, avslutter Gjerding.

 

Meld-deg-på-nyhetsbr...

Relatert

0 ( 0 reviews)

Post a Comment

Kontakt oss

+47 906 91 202

org.nr: 938 297 193

Følg Triangel Solutions