Brukervennlige IT-løsninger - Triangel Solutions > Aktuelt > Artikkel
 
Derfor setter vi deg i sentrum
16 november 2018

Derfor setter vi deg i sentrum

«800.000 nordmenn har for svake IT-ferdigheter til å takle kravene i arbeidslivet» Er du god nok på data? Les mer»

 

Hvordan kan vi gjøre det enkelt for deg?

 

Uttrykk som ‘skyen’, ‘responsiv’, ‘UI’ og ‘UX’ florerer, men hva betyr egentlige dette for brukerne? Sannsynligvis har det ingen større betydning for de fleste enn at digitale tjenester skal være lette å bruke og å forstå. -For oss som leverandør er det viktig å sette brukeren i sentrum, slik at de mestrer sine oppgaver og får en forenklet hverdag, sier UX designer Kristian Johansson.

 

Hva forventer våre kunder?

Det er vi som leverandør som har et ansvar å tilrettelegge bruken av våre tjenester på en brukervennlig måte. Men hvordan vet vi hva som er våre brukeres behov og forventninger?  

 

Du former dagens IT-løsning

-For å lage en god brukeropplevelse, setter vi fokus på brukertesting. Da inviteres kunder med ulik IT-kompetanse for å teste ut våre løsninger. De sjekker flyten fra start til slutt og tester hvor enkel løsningen er å bruke. Gjennom kontinuerlig brukertesting får vi bekreftet at våre løsninger tilfredsstiller dagens behov, fortsetter Johansson.

 

Sykepleier tester IT-løsninger

-Jeg syns det er bra å få være delaktig i utformingen av løsningen. Som vanlig IT-bruker er det viktig at IT-systemene er intuitive, ukompliserte og effektive. Det er betryggende at mine behov blir ivaretatt, slik at systemene ikke blir en hindring, men bidrar til å effektivisere min hektiske arbeidsdag, sier en av våre testpersoner som til daglig jobber som sykepleier.

 

Vi gjør deg god

-Vårt mål er at du ikke trenger kurs får å kunne bruke våre løsninger. Du skal enkelt kunne utføre dine oppgaver og det skal være en logisk flyt i arbeidsprosessen. Slik spare du tid og får mer tid til kjernevirksomheten. På denne måten vil du også oppleve mestring i bruk av IT-løsninger, avslutter Kristian Johansson hos Triangel Solutions.

 

Kristian_l

Kristian Johansson, UX-designer hos Triangel Solutions

"Jeg brenner for forenkling av teknologi." Les intervjuet med Kristian her

 

Triangel Solutions AS - et firma i Visma

Triangel Solutions er en ren skyleverandør av IT-løsninger som effektiviserer og forenkler arbeidsprosesser for ledelse og ansatte. minVakt-kommune er eneste løsning for ressursstyring i Skandinavia - der alle ledere og ansatte i kommunen er samlet i samme system. minTimeplan med timeplanlegging og vikarhåndtering, minVakt for turnus, minTimeliste med timeregistrering og ressursplanlegging for alle. Våre skyløsninger har over 100 000 brukere i Norge.

 

Ønsker du å vite mer om våre løsninger er du velkommen til å ta kontakt

avtaldemo

 

Relatert

0 ( 0 reviews)

Post a Comment

Kontakt oss

+47 906 91 202

org.nr: 938 297 193

Følg Triangel Solutions